8 Eylül 2012 Cumartesi

Facebook, sosyal ölçümleme firması Threadsy'yi satın aldı

Instagram yapımcı firmasını satın alarak ses getiren Facebook, satın alma portföyüne yeni bir şirket daha ekledi. Swaylo adlı sosyal ölçümleme yazılımını geliştiren Threadsy girişimi, sitesinden yayınladığı duyuruyla, Facebook tarafından satın alındıklarını açıkladı.Swaylo web uygulaması Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlarda kullanıcıların etkileşimlerinin ne kadar  dikkat çektiğini göstermesi açısından başarılı bulunuyordu.

Yazılım, beğeni toplayan kullanıcılara Sway adlı puanlar veriyordu. Daha çok puan, daha çok dikkat çekici sosyal ağ kullanıcısı anlamına geliyordu. Uygulama ayrıca firma ve marka hayran sayfaları için de ölçümler yapıyordu.Satın alma sonrası Swaylo faaliyetlerini durduracak ve kullanıcıların Sway puanları silinecek. Ancak SwayloPro ücretli uygulaması, yatırımcıların kuracağı yeni bir şirket bünyesi altında faaliyetine devam edecek.

Facebook'un girişimi hangi amaçla kullanacağı ve satın alma bedeli açıklanmadı.

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Time Doctor internet üzerinden iş takibi ve proje yönetimi yaparak çalışanlarınızın iş akışlarını takip etmenin en kolay yoludur. Eğer siz de uzaktan çalışma modeliyle iş hayatına atılmak veya hali hazırdaki işinizi uzaktan idare etmeye başlamak istiyorsanız kesinlikle bir iş takip programı kullanmalısınız. Time Doctor ile oluşturacağınız hesaba ekibi davet edip çalışmaya başlayabilir müşteri takip noktasında internet üzerinden çalışmanın avantajından yararlanabilirsiniz.

    Time Doctor İle Neler Yapabilirsiniz?

    Time Doctor kullanıcı dostu ve kolay anlaşılır arayüzü ile hiçbir eğitime gerek duymadan internet üzerinden proje yönetimi yapabileceğiniz başarılı bir online iş takip programı olarak karşımıza çıkıyor. Bir işletmenin ihtiyaç duyabileceği hemen her özelliği bünyesinde barındıran Time Doctor ile günlük iş takip noktasında büyük kolaylıklar sağlayabilirsiniz. Time Doctor ile ekip üyelerine iş atayabilir; bu işin ne zaman verildiğine ve ne kadarının tamamlandığına dair detaylı raporlama alabilir; iş akışlarını kontrol altında tutabilir ve bu sayede gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz. Ayrıca ekran takibi uygulaması sayesinde çalışanların ekran görüntüleri belli aralıklarla kontrol edilebilir; bu sayede ekip yönetimi ve iş takibi noktasında büyük kolaylıklar sağlayabilirsiniz.
    Time Doctor bu ve bunun gibi gibi daha birçok özelliği bünyesinde barındıran çalışanları takip etmenin başarılı bir şekilde sağlandığı günlük iş takip programıdır. Tüm ekibinizi tek bir yerden yönetmek için için gereken tek şey Time Doctor iş takip programı.

    YanıtlaSil